Saskia Schenk

Mijn naam is Saskia Schenk, moeder van twee prachtige dochters Samira en Zoey.


Naast mijn baan als administratief medewerkster bij het Bakkerijmuseum, ben ik mij na mijn scheiding in 2008, verder gaan ontwikkelen. Door verschillende cursussen, opleidingen en workshops te gaan volgen om te kijken waar mijn hart echt een sprongetje bij ging maken.


Zo heb ik een opleiding voor voetreflexologie gedaan, Oosterse massage, Thaise massage, trainingen speciaal voor vrouwen en veel ademwerk.

Bij de Gewijde Reis heb ik verschillende reizen gemaakt met medicijnplanten. De planten gaven mij veel mooie inzichten én ik begon mijn ZELFLIEFDE weer te voelen. Ik heb toen een training gevolgd om bij hun, in team verband, mee te mogen begeleiden bij de ceremonies. Hier kon ik al voelen en ervaren, door vaak alleen maar liefdevol aanwezig te hoeven zijn, ik het heel erg fijn vind om anderen bij te staan in hun proces. Op dat moment had ik alleen nog niet helder in wat voor vorm.


Van 2019 tot 2021 heb ik een opleiding voor Kinder- en oudercoach gedaan.

Ik heb mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam “Saskia’s Kindercoaching”. Samen met Vanja van My Branding Company heb ik een prachtige website gemaakt. Toch kon ik toen voelen dat er iets nog niet klopte.


Bij een training van Saskia de Ruiter met het Krachtstenenspel viel het kwartje. Ik wil mijzelf niet in een hokje plaatsen en jou dus ook niet.


Zo is “Saskia’s Coaching” ontstaan en daar is iedereen welkom, jong én oud(er)


Het klopt

Ik weet dat het klopt

Mijn hart

Dat het precies klopt wat ik doe

Dat ik mijn eigen juiste pad bewandel

Klopt op mijn manier

Dat ik het voel van binnenuit

Vanuit mijn hart

Het klopt


Wat andere over mij zeggen: aanwezig, humor, opgewekt, vriendelijk, empathisch, begripvol, zacht, warm, positief, ik voel me gezien door je, spontaan, betrokken, enthousiast, behulpzaam, avontuurlijk, onbevooroordeeld, krachtig, blij, zorgzaam, invoelend, ik voel me meteen veilig bij je, optimistisch, luisterend oor, openminded, ontspannen, grappig, draagt bij aan harmonie, geeft volledige aandacht…..


Stuur een berichtje